zondag 29 juli 2012

YouTube: Amazing kids!YouTube. Ik geloof dat gewoon iedereen weet wat het is. De grootste site over de hele wereld, met miljoenen verschillende filmpjes. Iedereen plaatst filmpjes, maar allemaal anders. De ene van een kind, de andere van hun huisdier, weer een andere die een liedje zingt en ga zo maar door. Ook is het tegenwoordig de manier om beroemd te worden.. Justin Bieber, Esmee Denters.. Er is dus genoeg talent te vinden. Ik kan uren op YouTube zoeken naar video's over van alles en nog wat en ik ga ze met jullie delen. Deze keer, de meest getalenteerde kinderen op YouTube, enjoy!


Als eerste, deze jonge man. Ik heb zonder te overdrijven deze video volgens mij wel 100 keer gekeken. Ik  vind hem gewoon zó geweldig. Hij is trouwens meteen de winnaar van Australia's Got Talent geworden, dik terecht! I love him.

Ronan Parke, een Britse jongen met een passie voor zingen. Toen ik zijn auditie zag bij Britain's Got Talent was ik meteen weg van hem en niet veel later vond ik dit filmpje. Wauw..

Kennen jullie haar nog? Connie Talbot. Het kleine meisje van 6 jaar, die ooit auditie dit voor Britain's Got Talent. Ondertussen is ze een stukje ouder geworden, 11 jaar om precies te zijn. Maar nog steeds zingt ze en wat is ze vooruit gegaan.. Kijk dit filmpje maar eens.

Gewoon geboren om te zingen.. Meer kan er niet over zeggen, wauw!

Anna Graceman. Elf jaar en zo kunnen zingen en piano spelen, gewoon geen woorden. Ondertussen heeft ze al heel veel liedjes zelf geschreven en die staan allemaal op haar YouTube account.

Rachel Crow. Ik vind haar gewoon echt he-le-maal geweldig! Gewoon alles aan haar, haar lieve uitstraling, haar karakter en natuurlijk is haar stem gewoon helemaal geweldig.

Ondertussen is ze al een stukje ouder maar ik denk dat ik dit één van haar beste covers blijf vinden. Gewoon luisteren, meer kan ik gewoon niet zeggen..

Ik ben gek op musicals en ik ben echt weg van haar! Maar ook als je geen fan bent van musicals moet je deze toch even kijken. Ze heeft zoveel talent en ik denk dat ze uiteindelijk wel ergens op broadway eindigt.. Zo niet, iets met zingen, acteren of dansen gaat het zeker worden!

Het is schattig, maar tegelijkertijd ook echt helemaal geweldig! Een meisje van 6 die dit liedje zo kan zingen kunnen echt maar heel weinig kinderen denk ik. Ik vind haar echt een schatje met heel veel talent, die sowieso nog ver gaat komen later!

Misschien kennen jullie haar ook, maar ik kijk al een tijd naar haar filmpjes van haar, haar zusje en hun vader. Ik denk dat hij echt één van de leukste vaders is van de wereld haha! Maar oké, Alexa, het meisje, is net zo geweldig! Gewoon kijken en enjoy!

Ik kan eigenlijk nog wel even doorgaan maar dan ben ik over een paar uur nog bezig. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, dan post ik nog meer van zulke soort stukjes!

2 opmerkingen: